WEBDESIGN

Het opzetten van een webdesign of het onderhouden van een website kan veel tijd kosten. Als starter of eigenaar van een kleine tot middelgrote onderneming wil je je graag bezighouden met jouw (startende) hoofdactiviteit. AkCm Productions kan hierin de helpende hand bieden ! Voor deze groep ondernemingen bestaat de mogelijkheid om een website te laten (ver)bouwen, onderhouden (b.v. content management) of aan te passen. Met in achtneming van kwaliteit en low budget.

In samenwerking met de klant wordt een design gerealiseerd dat aansluit bij de gewenste stijl en wordt de website geoptimaliseerd voor de ervaring van de bezoeker. Een goede basis voor een website bestaat uit het bespreken van de structuur, de stijl en het gedrag.

Structuur

De structuur of inhoudslaag van een webpagina is de onderliggende HTML code van de pagina. Deze structuur die moet worden gecreëerd, de solide basis van HTML, is het platform waarop een website kan worden gemaakt. Deze solide basis van HTML is net zoals het frame van een huis die zorgt voor een sterk fundament waarop de rest van het huis is gebouwd. De HTML structuur kan bestaan uit tekst of afbeeldingen en ook hyperlinks die bezoekers kunnen gebruiken om te navigeren op deze website.

Stijl

De stijl dicteert hoe gestructureerd de HTML-documenten zullen verschijnen aan de bezoekers van de website. Deze bestanden bevatten stijlen die aangeven hoe het document moet worden weergegeven in een webbrowser en kunnen veranderen op basis van een aantal voorwaarden.

Gedrag

Het gedrag is de laag van een webpagina die kan inspelen op de verschillende acties van de gebruiker of die verandert in een pagina op basis van een aantal te maken voorwaarden.

 

Interesse ?! Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden !

 

Projecten / Referentie’s

Woonfonds Eigen Dak  

Woonfonds Eigen dak is een stichting die daklozen of burgers die dakloos dreigen te worden probeert te helpen. Dit door hen met eenmalig met financiële middelen te ondersteunen.

 

Stichting Present

 

 

Organisatie die een brug wil slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Website-beheerder : Stichting Present – Apeldoorn & Deventer

Zo draag ik mijn steentje bij !

 

Margot's Breikiosk

 

Logo_Puremotion
Feedback-Puremotion
Logo_K&C

Feedback-Rating

Bron : freelancers.nl

error: Content is protected !!